Puistjes crème

Kies de beste puistjes crème om in jouw praktijk te bieden! Bij Esse Skincare bieden we de beste huidverzorgingsproducten tegen acne. Deze producten zijn namelijk samengesteld aan de hand van verschillende testen en onderzoeken. We hebben hier zelfs een hele lijn voor samengesteld! Neem direct contact op om partner te worden!

  • Bereik

  • Product Type

Producten voor jou

De volgende producten komen overeen met je selectie:

Esse Clarifying

Een nieuwe benadering voor acné, welke gebruik maakt van biotechnologie in combinatie met unieke ingrediënten om ontregeling van de huidbarrière te minimaliseren, ontstekingen te kalmeren en een gezonde microbiële balans na te streven.

De Clarifying lijn biedt de uitkomst!

Om de beste puistjes crème te kunnen bieden hebben wij een hele lijn samengesteld. Zo kun jij jouw huid namelijk het beste verzorgen om de acne tegen te gaan en te verhelpen. Onze Clarifying lijn bestaat uit vier unieke producten:

  • Clarifying Cleanser: zorgt ervoor dat de huid weer in balans komt. Onzuiverheden worden weggewerkt en de pH-waarde komt ook weer netjes in balans. Met dit product begin je de behandeling dan ook.
  • Clarifying Oil: kalmeert en herstelt de huid. Het zorgt ervoor dat de lichte ontstekingen die gevormd zijn, zullen verdwijnen.
  • Clarifying Serum: zorgt voor een verbetering van de barrièrefunctie van de huid. Dit komt door de probiotische en prebiotische ingrediënten. Poriën gaan daarbij meer open staan en de huid wordt gevoed.
  • Spot Corrector: is voor een meer lokale behandeling. Hiermee kun je op een specifiek puistje de crème aanbrengen om het te verhelpen. Deze acne crème bestaat uit salicylzuur, bakuchiol en niacinamide.

Het doel van deze lijn puistjes crèmes is om de huid weer helemaal in balans te brengen. Zoals je misschien al opviel kun je alle acne producten in combinatie gebruiken. Allereerst moeten onzuiverheden en de pH-waarde weer in balans komen. Vervolgens is het van belang om de huid weer goed te voeden met de olie en de serum. Daarbij kun je de spot corrector altijd op specifieke plekken. 

Voordelen van puistjes crème bij Esse Skincare

Wanneer je samenwerkt met Esse Skincare profiteer je van vele voordelen. Wij zijn namelijk niet zomaar een leverancier van de beste huidverzorgingsproducten. Dit is gebaseerd op de wetenschap en een samenstelling van de beste ingrediënten. Wetenschappelijk gezien zijn de producten namelijk door een uitgebreide testfase gegaan in het lab. Ingrediënten van ieder product voegen we met een reden samen. Uit de wetenschappelijke onderzoeken is namelijk gebleken dat deze ingrediënten de beste werking hebben voor datgene waar ze voor ontwikkeld zijn. Per product staat dit ook duidelijk omschreven op onze website.

Daarnaast zijn onze producten ook voor 99% van natuurlijke oorsprong. Er zullen dus geen synthetische of chemische stoffen in verwerkt zijn. Dit werkt namelijk vaak helemaal niet voor het verwijderen van puistjes, of heeft zelfs een averechtse werking. Je weet dus zeker dat je jouw cliënten een product geeft wat echt werkt en goed is voor de huid.

“Dit unieke serum behandelt zowel acné als veroudering. 100% effectief en laat resultaat zien bij iedereen die dit product gebruikt."

5/5

Melissa Johnson

Probiotic Serum

Herstelt de veerkracht en uitstraling van een verouderende huid.

Kies voor de beste puistjes crème en word vandaag nog partner!

Wil jij jouw klanten dus een puistjes crème bieden die echt werkt? Ga dan een partnerschap aan met Esse Skincare! Wij bieden crèmes, oliën serums die echt werken tegen puisten. Een onzuivere huid zal hiermee weer rustig en vervolgens gevoed worden. Puistjes zullen hierdoor wegtrekken en niet makkelijk meer terugkomen. Zelfs voor enkele puistjes bieden we de Spot Corrector om deze specifiek te behandelen. Neem dus direct contact met ons op om de beste crème voor puistjes te bieden in jouw praktijk!