Microbioom vriendelijke crème

Kies voor de beste microbioom vriendelijke crème van Esse Skincare! Onze huidproducten zijn allemaal getest. Ze hebben bewezen een perfecte werking om het huidmicrobioom weer in balans te brengen. Dat is precies wat ons doel is met onze huidproducten. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  • Bereik

  • Product Type

Producten voor jou

De volgende producten komen overeen met je selectie:

Esse Sensitive

Probiotische actieve ingrediënten in biologische formules verbeteren de barrièrefunctie om de reactieve huid te kalmeren en genezen.

Esse Core

Pre-en probiotische actieve ingrediënten in biologische formules, welke de huid voeden en beschermen.

Esse Plus

Hoge dosering probiotische actieve ingrediënten in biologische formules welke het huidmicrobioom een boost geven voor maximale anti-ageing resultaten.

Esse Clarifying

Een nieuwe benadering voor acné, welke gebruik maakt van biotechnologie in combinatie met unieke ingrediënten om ontregeling van de huidbarrière te minimaliseren, ontstekingen te kalmeren en een gezonde microbiële balans na te streven.

Esse Aesthetics

‘s Werelds eerste levende probiotica om de resultaten van esthetische behandelingen te optimaliseren. Verbetert de algehele effectiviteit van esthetische behandelingen door het verminderen van de wachttijd, verhogen van de vrijlating van collageen en het minimaliseren van risico’s.

Hoe werkt microbioom vriendelijke crème?

Microbioom vriendelijke crèmes ondersteunen en voeden de huid op een natuurlijke manier. Van nature heeft de huid namelijk al een beschermlaag. Om deze in balans te houden of brengen kan een microbioom vriendelijke crème gebruikt worden. Zo wordt de huid beschermd tegen invloeden van buitenaf. Tegelijk wordt de huid gehydrateerd en heeft het een elastische werking. De hydratatie zorgt voor een ondersteunende werking van de huidbarrière. Hierdoor kunnen invloeden van buitenaf beter tegengehouden worden.

Microbioom vriendelijke crèmes bevatten probiotica die de goede bacteriën op de huid ondersteunen, wat zorgt voor de voedende werking. Daarnaast is het met deze crèmes van belang dat ze van natuurlijke oorsprong zijn. Het mag absoluut geen synthetische of chemische stoffen bevatten die ervoor zorgen dat het huidmicrobioom zelfs alleen maar achteruit gaat.

Waarom de microbioom vriendelijke crème van Esse Skincare?

Esse Skincare is de ideale partner voor microbioom vriendelijke crèmes. Met het samenstellen van een crème duiken onze experts namelijk eerst het lab in. Hier worden verschillende testen gedaan om tot het perfecte eindproduct te komen. Hier wordt onderzocht welke ingrediënten de ideale combinatie zijn om het huidmicrobioom weer in balans te brengen. Onze crèmes zijn dus allemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek!

Maar ook bestaan onze crèmes voor 99% uit natuurlijke producten. Zoals we net al aangegeven hebben is het belangrijk dat er geen synthetische of chemische stoffen aanwezig zijn in de crème. Dit kan geen werking hebben, maar in veel gevallen het microbioom juist verstoren!

“Dit unieke serum behandelt zowel acné als veroudering. 100% effectief en laat resultaat zien bij iedereen die dit product gebruikt."

5/5

Melissa Johnson

Probiotic Serum

Herstelt de veerkracht en uitstraling van een verouderende huid.

Ga de samenwerking aan met Esse Skincare!

Kies voor de beste huidmicrobioom vriendelijke crèmes bij Esse Skincare. Onze producten zijn volledig gebaseerd op de wetenschap en en natuurlijke producten. Je weet dus zeker dat je een goed product in huis haalt! Daarnaast zijn onze producten ook allemaal nog eens erg duurzaam. We proberen onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te minimaliseren. Onze verpakkingen proberen we zo veel mogelijk te recyclebaar te maken. Neem dus direct contact op met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken voor jouw praktijk!