Live Probiotic Treatment

75 minuten
€ 139

Deze unieke levende probiotische ervaring van wereldklasse betekent de toepassing van 5 miljard kolonievormende eenheden per ml LEVENDE lactobacillus-probiotica op de huid, gevolgd door het Esse Exclusion Mask.

De behandeling is ontworpen om ontstekingen te verminderen, de barrièrefunctie te verbeteren en tekenen van veroudering aan te pakken door de microbiële balans en de huid te herstellen, waardoor de gezondheid van de huid op de lange termijn wordt gegarandeerd.

Naast de toepassing van levende microben op de huid, bevat deze behandeling ook de toepassing van de Esse Anti-Inflammatory of Esse Lifting-massage, die de behandelingsresultaten zal maximaliseren en volledige ontspanning zal creëren.

DE BEHANDELING BESTAAT UIT

* Huidanalyse
* Welkomstritueel
* Reiniging (optioneel)
* Milde peeling
* Wenkbrauwen epileren *
* Dieptereiniging
* Drukpuntmassage met Protect Oil
* Esse Lifting of Anti-Inflammatory Massage
* Eye Contour Mask
* Probiotic Ampoule + Exclusion Mask
* Hoofdhuidmassage
* Afsluitende verzorging

Modules Mix & Match

De Esse behandeling kan worden uitgebreid met de volgende modules
1 module € 15 2 modules € 25 3 modules € 35 4 modules €45

Wenkbrauwen moduleren
Wenkbrauwen verven
Wimpers verven
Bovenlip harsen

Extra Add-On
Bindweefselmassage € 30

Website_Icons_100x100px8

Massages

Esse Anti-inflammatory Massage of Esse Lifting Massage

De Anti-Inflammatory Massage is gericht op het kalmeren van een overactief zenuwstelsel en het verminderen van ontstekingen door een intense stimulatie en activering van het lymfesysteem. Ideaal voor de (extreem) gevoelige huid. Kan worden ingezet om alle huidtypes en problemen te behandelen. Zeer geschikt voor met name inflammatoire huidproblemen als acne, rosacea en eczeem. 

De Lifting Massage is de perfecte aanvulling op de behandeling wanneer u last heeft van tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels en verlies van stevigheid en elasticiteit. De stevige druk zorgt voor diepe ontspanning en een gladder uitziende huid. Vanwege het stevige karakter van deze massage, is deze niet geschikt voor de gevoelige huid.