Esse Experience Center

Welkom bij het Esse Experience Center, gelegen in het hart van Huizen, waar je een unieke huidbeleving kunt ervaren.

Dit centrum, opgericht in 2023 als eerste locatie in Europa, belichaamt de kern van Esse. Hier vind je een uitgebreid assortiment producten met de kans om de revolutionaire formules en behandelingen te ondekken die Esse te bieden heeft.

Als pionier op het gebied van huidbehandelingen, vertegenwoordigt het Esse Experience Center onze onvermoeibare toewijding aan het bieden van innovatieve skincare van topkwaliteit. Ons toegewijde team staat bekend om hun expertise op het gebied van het microbioom in combinatie met huidverzorging. Bovendien worden Esse-producten wereldwijd geëxporteerd, waardoor het Experience Center een must-visit bestemming is geworden voor bezoekers die onze kenmerkende behandelingen willen ervaren tijdens hun verblijf in Nederland.

We bieden een ervaring in de wereld van Esse en het microbioom. Je kunt hier genieten van een breed scala aan gelaatsbehandelingen, massages en verzorgingsproducten. Voor de ultieme ervaring adviseren we de Live Probiotic Treatment aan, een behandeling waarbij we gebruikmaken van levende probiotica op therapeutisch niveau.

Onze salon beschikt over 2 behandelkamers. In de winkel is er de mogelijkheid om het volledige assortiment te bekijken en uit te proberen. Ons doel is om de huidverzorgingswensen van onze klanten te vervullen en we zijn er dan ook trots op dit te kunnen bereiken.

Esse-oprichter Trevor Steyn zei ooit: “Je leert iemand pas echt kennen als je bij ze thuis wordt uitgenodigd.”
Bij Esse nodigen we je daarom uit in ons huis, zodat je uit de eerste hand kunt ervaren waar ons merk voor staat. 
Bezoek onze salon waar je begeleidt wordt richting een gezondere, stralende en mooie huid. Het Esse Experience Center is de ultieme bestemming voor wie op zoek is naar een transformerende huidverzorgingservaring.

Mogen we je snel verwelkomen?

Esse Experience Center

Havenstraat 2
1271 AE Huizen

06 58 85 47 69
huizen@esseskincare.com

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
09.00 – 17.00 uur