Crème droge huid

Ben jij op zoek naar de beste crème voor een droge huid? Esse Skincare is jouw partner en leverancier! Wij leveren droge huid verzorging die getest is en gebaseerd is op werkende ingrediënten. We vertellen je er daarom graag alles over!

  • Bereik

  • Product Type

Producten voor jou

De volgende producten komen overeen met je selectie:

Esse Core

Pre-en probiotische actieve ingrediënten in biologische formules, welke de huid voeden en beschermen.

Waarom werkt onze crème tegen een droge huid?

We zeggen niet voor niets dat de droge huid crème van Esse Skincare de beste is! Wij doen met ieder product namelijk ten alle tijden een uitgebreid onderzoek. Aan de hand hiervan weten we of het product werkt en welke ingrediënten goed samengaan. Ook voor de droge huid zijn onze specialisten het lab in gedoken om het beste product samen te stellen. Hier is onze Esse Core lijn uit ontstaan. De ingrediënten uit de verschillende producten die ervoor zorgen dat de huid minder droog wordt weer in balans komt zijn de volgenden:

  • Hyaluronzuur
  • Shea boter
  • Kalahari Meloen olie

Deze drie producten hydrateren de huid en ondersteunen de vetproductie. Met een droge huid is deze namelijk uit balans op het gebied van de hydratatie. Met deze ingrediënten geef je de juiste ondersteuning aan de huid om dit weer in proportie te brengen.

Verder zijn al onze producten gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten! Wat dit zo belangrijk maakt is dat er tegenwoordig heel wat producten zijn met synthetische en/of chemische ingrediënten. Dezen kunnen er zelfs voor zorgen dat de huid alleen maar slechter wordt. Met de huidproducten van Esse Skincare weet je dus zeker dat je goede droge huid crèmes op je huid aanbrengt.

Oorzaken droge huid

Er zijn verschillende oorzaken waardoor een droge huid kan ontstaan. In sommige gevallen kun je er zelf weinig aan doen, maar in veel gevallen kun je er juist heel wat aan doen! Om dat voor jou inzichtelijk te maken hebben we de meest voorkomende oorzaken op een rijtje gezet:

  • Huidaandoeningen: Dit is iets wat aangeboren is en je niet zo veel aan kunt doen. Zeker huidaandoeningen als psoriasis is in sommige gevallen moeilijk te behandelen. Vaak is iets als eczeem wel goed te behandelen met de juiste crèmes. 
  • Winter: In de winter is de lucht overal droog. Buiten is het koud en droog, maar binnen is de lucht in huis ook droog door de verwarming. Hierdoor verdampt het vocht in je huid sneller. Gevolg daarvan is dat je huid uit balans is, wat het kwetsbaar maakt. Tegelijk kan dit ervoor zorgen dat huidaandoeningen in deze periode verergeren.
  • Zomer: Ook de zomer heeft invloed op de huid. UV-straling zorgt er namelijk voor dat de huidbarrière aangetast wordt, waardoor de huid kwetsbaar is. 
  • Na het douchen: Douchen kan er ook voor zorgen dat de huidbarrière verstoord wordt. Door het warme water én de zeep zal het vetlaagje van je huid gewassen worden. Dit vetlaagje heeft een beschermende functie. Als deze er niet meer is, dan kan de huis dus makkelijker aangetast worden en bijvoorbeeld uitdrogen. Daarnaast trekt het warme water het vocht uit de huid. Zo ontstaat uitdroging ook.

“Dit unieke serum behandelt zowel acné als veroudering. 100% effectief en laat resultaat zien bij iedereen die dit product gebruikt."

5/5

Melissa Johnson

Probiotic Serum

Herstelt de veerkracht en uitstraling van een verouderende huid.

Wordt partner met Esse Skincare!

Ben jij op zoek naar een goede droge huid crème om in jouw praktijk aan te bieden? Neem dan direct contact op met de specialisten van Esse Skincare! Samen bespreken we de mogelijkheden om jouw cliënten te voorzien van de beste huidproducten. Deze zijn namelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en 99% natuurlijke producten. Je weet dus zeker dat je met kwaliteit te maken hebt wanneer je een samenwerking aangaat met Esse Skincare!